Klar for Indiefjord!

Indiefjord er namnet på Bjørke sin nyskipa indiepopfestival. På spelelista står band frå både Sverige og Storbritannia, og saman dei skal fylle den vesle fjordbygda med song og musikk i helga som kjem.

Søndag får Bakketunet besøk av to lovande band som held konsertar i kulisser dei sjølve har valt. Det første bandet som speler i tunet, er Dennis Höllstrom & The Ponys frå Malmö. Bandet sitt lydbilette byrja å ta form då Dennis Hollström fann ein kassett av Johnny Cash i faren sin bil. Facinasjonen for den taktfaste countrymusikken la grunnlaget for hans eige musikalske uttrykk. Ut kom country/folk og bluesaktige songar blanda med indie/rock-sjangeren. Denne rytmen har følgt han sidan. Det andre bandet som skal spele i Bakketunet er Enderby’s Room frå London. Dei er skildra som eit  band som speler i harmoniske tonelag. Musikken gruppene speler, er til å like for både dagens ungdom og for dei som gjekk berrføtte på 60-talet.  Stikk ein markblomster i håret, og kom og opplev melodisk visepop på sitt beste i vakre omgjevnader!

For dei som ikkje har fått med seg Monica Flakk og Maria Bjørlykke si masterfagutstilling i design og billedkunst, er utstillinga framleis å sjå i kammerset denne helga. Hovudutstillinga med Øystein Tømmerås heng i kufjøset fram til 1. august. 
I høve indiepopfestivalen held Bakketunet også ope laurdag. Denne dagen kan svoltne festivaldeltakarar og andre besøkande bruke steinomnen til pizzabaking, medan søndag er det vanleg kaffimat og grautservering.

Billettpris kr. 170,-   

Les meir om Indiefjord- programmet her:

http://indiefjord.com